«Εκλεισε» το πρόγραμμα κινητικότητας 12.500 δημοσίων υπαλλήλων

assets_LARGE_t_420_54227404_type12128Εγκρίθηκε η εισήγηση του υπουργείου Παιδείας για τα άτομα που θα μπουν στο καθεστώς της κινητικότητας στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει επέλθει συμφωνία σε ό,τι αφορά τον συνολικό αριθμό των 12.500 ατόμων τους οποίους αφορά η κινητικότητα.

Στη συνεδρίαση μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Το ζήτημα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι τη Δευτέρα, οπότε ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.

Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

 

tanea.gr