Κάλεσμα Προέδρου Ο.Ε.Σ.Η Θ.Σκορδαλή για κατασχέσεις/νέα μέτρα.Ενωμένοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι.

emporoi_oloi

 

Ειδοποιητήρια ΟΑΕΕ και Ολύμπια Οδός, ήταν τα κυρίαρχα θέματα που απασχόλησαν την σύσκεψη της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας στην οποία είχαν κληθεί και συμμετείχαν οι πρόεδροι των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων του Νομού.
SKORDAA
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θάνος Σκορδαλής εξέφρασε την αγωνία του εμπορικού κόσμου σχετικά με τα ειδοποιητήρια του ΟΑΕΕ μέσω των οποίων οι έμποροι απειλούνται με κατασχέσεις εάν δεν προχωρήσουν στην εξόφληση των οφειλών τους, επισημαίνοντας πως μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να τα αντιμετωπίσουν.

Μάλιστα ανέφερε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και ειδική έκτακτη συνεδρίαση του πανελλαδικού Γενικού Συμβουλίου στο οποίο μετέχουν όλοι οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών προκειμένου να συναποφασίσουν τους τρόπους δράσης τους.

Όσον αφορά το θέμα της Ολύμπιας Οδού, εκφράστηκε από το σύνολο των προέδρων των Εμπορικών Συλλόγων της Ηλείας που συμμετείχαν, η ανάγκη ολοκλήρωσης της Ολύμπιας Οδού σε όλο το φυσικό και τεχνικό αντικείμενο της, δεδομένου ότι η δημιουργία του νέου αυτοκινητόδρομου και στο Νομό θα δώσει ώθηση στην εμπορική δραστηριότητα.

Τη συνεδρίαση απασχόλησε και το ζήτημα των πυρόπληκτων δανείων του ΤΕΜΠΜΕ, η αποπληρωμή των οποίων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αποτελεί βραχνά για τους επαγγελματίες.