ΕΣΕΕ: «Αλλαγή πλεύσης», μόνο αν το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμοστεί άμεσα από το κυβερνητικό επιτελείο

korkidiseseemp203Συγχαρητήρια επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για τη εκλογική του νίκη έστειλε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 επισημαίνοντας ότι η αλλαγή στο μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό θα μπορούσε για τους μικρομεσαίους της αγοράς να σηματοδοτήσει την απαραίτητη «αλλαγή πλεύσης», εφόσον το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμοστεί άμεσα από το κυβερνητικό επιτελείο.
Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρεται:
«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως διατυπώθηκε στη ΔΕΘ, για την ελληνική επιχειρηματικότητα είναι ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει αξία μόνο εάν εφαρμοστεί άμεσα από το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης.
»Ο Έλληνες έμποροι ζητάμε από την κυβέρνησή σας να στηρίξει τους μικρομεσαίους της αγοράς, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να δουλέψουμε, να παράξουμε και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας αλλά και προστιθέμενη αξία στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Η πρόταξη ενός τέτοιου σχεδίου λύσεων στο κυβερνητικό σας έργο είναι ο μόνος δρόμος για να υπάρξει ξανά κοινωνική δικαιοσύνη και διάλογος, συνεργασία και αλληλεγγύη, μέλλον και προοπτική προς όφελος όλων των παραγωγικών τάξεων της χώρας».