Κρίσιμες ώρες μετά την εμπλοκή – Πυρετώδεις συσκέψεις στο Μαξίμου υπό τον Αλ. Τσίπρα

images (6)Εκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του οικονομικού επιτελείου και της ελληνικής αντιπροσωπείας η οποία επέστρεψε από τις Βρυξέλλες.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας με τους Γιάννη Δραγασάκη, Νίκο Παππά και Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να αποτιμηθεί η κατάσταση, στον απόηχο της χθεσινής διακοπής των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες.
Το χάσμα των δημοσιονομικών μέτρων 4 δισ. ευρώ που χωρίζει Ελλάδα και θεσμούς, αλλά και οι διαφορετικές θέσεις για το χρέος θα βρεθούν στο επίκεντρο του Eurogroup της προσεχούς Πέμπτης στο Λουξεμβούργο.

Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις συζητήσεις του Σαββατοκύριακου και θα χαράξουν τη στρατηγική του κρίσιμου Eurogroup.
Η ελληνική κυβέρνηση διά του Γιάνη Βαρουφάκη πρόκειται να παρουσιάσει εκ νέου αναλυτικά όλες τις προτάσεις της καθώς και τις υποχωρήσεις που έχει κάνει, ώστε να γεφυρωθεί το «χάσμα».