Επίσκεψη υποψήφιου προέδρου ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Ηλείας

mitsotakisΧθες το πρωί  βρέθηκε στον Πύργο ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε επαφές με φορείς της πόλης.

Στις 12.οο επισκέφθηκε το Μητροπολίτη κ.κ Γερμανό.

Σις 12.30 μμ είχε συνάντηση με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Ηλείας, Αθανάσιος Σκορδαλής καθώς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των Επαγγελματιών από τον Πρόεδρο εμπορικού συλλόγου Κων/νο Πετρόπουλο. Αναφορά έγινε και στο θέμα των σκουπιδιών όπου ο κ. Μητσοτάκης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον .

Στις 13.οο μμ επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ηλείας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε μεγάλο αριθμό φίλων του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του γιά τα μεγάλα προβλήματα της χώρας είπε ότι «πρέπει να περιοριστούν οι φορολογικοί συντελεστές ενώ πρέπει να περιοριστούν και άλλο στοχευμένες κρατικές δαπάνες» .. «Η ΝΔ όπως την οραματίζομαι θα είναι μία παράταξη πολύ πιο διαφορετική, πολύ πιο σύγχρονη , πολύ πιο ανοιχτή , πολύ πιο φιλελεύθερη από τη σημερινή ΝΔ», « Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσει πολύ σύντομα. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την πολυπλοκότητα των προβλημάτων. Είναι βουτηγμένος στα ψέματα που ο ίδιος είπε. Είναι ερασιτέχνες, δεν είναι σοβαροί.» « Η ΝΔ που οραματίζομαι θα πρέπει να είναι εκεί ώστε να μαζέψει τα σπασμένα» κατέληξε ο κος Μητσοτάκης.